Serverar: 4 portioner
Tid: 45 minuter
Fisk på purjolöksbädd.
Sätt ugnen på 200 º. Skär purjolöken i bitar och bryn den lätt och lägg den i en ugnsfast form. Dela filéerna i mindre bitar, salta och peppra och lägg den på purjolöken. Skär tomaterna i skivor och lägg dem över fisken. Blanda samman yoghurt, ost, salt, tomatpuré, lite peppar och bred över fisken och tomterna. Grädda i ugnen ca 35 minuter tills det hela fått en fin färg. Servera med kokt- eller pressad potatis och rårivna morötter.
Var kom osten ifrån? och vart tog grädden och dillen vägen. Annelie
undrar också vad det ska vara för sorts ost och hur mycket. Jag chansade på parmesan, ett par matskedar riven, samt tog lika delar yoghurt och vispgrädde samt bytte ut purjon mot grovhackad gul lök och citronpepparn mot citronsalt. Man tager vad man haver.. Kajsa räv