En matupplevelse utöver det vanliga. Fantastiska smaker och konsistenser!
Ingredienser
600 g majskycklingbröst
1 tsk salt
1 msk olivolja
Champagnevinägersky
2 schalottenlökar
1 msk smör
2½ dl vatten
3 msk konc kalvfond
2 msk champagnevinäger eller vitvinsvinäger
3 timjankvistar
3/4 dl valnötter
Champagnekokt kål
200 g vitkål
2 schalottenlökar
1 vitlöksklyfta
50 g smör
2 dl champagne eller torrt vitt vin
½ dl champagnevinäger eller vitvinsvinäger
2 krm salt
Bakade jordärtskockor
6 jämnstora jordärtskockor
1 msk rapsolja
½ tsk salt
Jordärtskockscréme
350 g jordärtskocka
1 dl vispgrädde
1 dl mjölk
1 tsk salt
Garnering
Smörgåskrasse