Serverar: 4 portioner
Tid: 20 minuter
Frasiga majsplättar med chili och koriander som kräver en liten arbetsinsats.
Dela, kärna ur och finhacka chilifrukt. Finhacka koriander. Vispa ihop ägg och mjölk. Blanda mjöl, bakpulver och salt. Vispa ner mjölblandningen i mjölkblandningen. Tillsätt chilifrukten och koriander. Häll i majsen, sköljd och avrunnen. Stek plättarna i smör, 3-4 min på varje sida. Blanda ihop keso och smulad fetaost. Servera plättarna med röran och en spenatsallad med tomat och trimlad rödlök.
Hittade detta i Buffé och testade här om dagen. Det blev gott men tyckte att de blev lite väl söta för min smak med all majs. Hade smet över dagen efter och testade att riva i lite rå potatis, blev godare då =) Funderar på att testa någon annan variant med kanske linser eller bönor istället för majs nästa gång...