Makaronipudding

Serverar: 4 portioner

Mjölkfri

Ingredienser

  • 4 dl makaroner (kolla innehåll)
  • 6 dl vatten
  • 2 dl havredryck + 2½ dl iMat
  • 2 gula lökar
  • 300 g rökt skinka
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    1. Koka makaronerna i vattnet i ca 5 min. Rör om då och då. Hacka under tiden löken och tärna skinkan och fräs i lite margarin. Låt vattnet vara kvar i makaronkoket och tillsätt havremjölken + 2 dl iMat / rismjölk och koka upp. Låt koka ca 10-15 min så det tjocknar, red ev av.
    2. Blanda i skinkan och löken i kastrullen. Salta och peppra. Häll stuvningen i en smord ugnsfast form. Bred ut resten av iMat på ovansidan. Grädda i 200°C i ca 25 minuter.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben