Mammas kokoskaka

Tid: 45 minuter

Otroligt saftig kaka att ha till kaffet.

Ingredienser

  • 50 g margarin
  • 2 ägg
  • 2 dl socker
  • 2 dl vetemjöl
  • 1 dl kokos
  • 2 tsk bakpulver
  • 2 tsk vaniljsocker
  • 1 dl koncentrerad apelsinjuice (mjölk, vatten o.dyl går oxå bra om juice ej finns)
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 175 C.
    2. Smält margarinet och låt svalna. Vispa ägg och socker poröst. Blanda i margarinet. Rör ner resten av ingredienserna. Smörj och bröa en sockerkaksform.
    3. Grädda i mitten av ugnen i ca 30 minuter.

    Liknande recept

    4.5
    20 min
    35
    2

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben