Det här är skorpan som man tar en av och sen är det kört. Fingrarna tillbaka i burken efter fler. Jättegoda och mycket lättbakade.
Ingredienser
5 dl mjöl
2 tsk bakpulver
1/2 tsk kardemumma
1 dl socker
100 g smör
1 dl mjölk
Instruktioner
Mjöl, bakpulver, kardemumma och socker körs runt i matberedaren. Tillsätt smör och mjölk. Kör till en slät deg.
Rulla små bollar och grädda dem i 175 grader i 5 minuter i ugnen.
Låt svalna men ej kallna. Gaffla itu dem i 2 delar.
Torka dem i ugnen på 100 grader 1 timme.
Hej hallå! Jag bakade dina sockerskorpor i dag och dom blev super goda!!! Lätta och snabba att göra och försvinnande goda, så det får till att bli ett nytt bak om några dagar.. ;)
lillawe20 oktober 2014
Hej!
Vilka goda och lättbakade sockerskorpor! De räcker knappast till jul....:)
Hej hallå! Jag bakade dina sockerskorpor i dag och dom blev super goda!!! Lätta och snabba att göra och försvinnande goda, så det får till att bli ett nytt bak om några dagar.. ;)
Hej! Vilka goda och lättbakade sockerskorpor! De räcker knappast till jul....:)