Mammas snickers

Serverar: 30 portioner

Den bästa snickersvariant jag smakat.

Ingredienser

  • 400 g jordnötssmör, gärna med hela bitar
  • 1 dl kokosflingor
  • 2 dl ljus sirap
  • 1 dl strösocker
  • 1 l puffade riskorn
  • 500 g ljus choklad
  • Instruktioner

    1. Rör ihop jordnötssmör, kokosflingor, sirap och socker i en kastrull under upphettning. Vänd ner de puffade riskornen och bred ut massan i en form som är ca 20x30 cm. Ställ kallt ett tag.
    2. Smält chokladen i ett vattenbad eller i mikron. Bred över chokladen. Gör gärna ett mönster i chokladen med en gaffel. Ställ kallt och skär i lagom stora bitar.

    Liknande recept

    45 min
    1-10

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben