Mandelbakad Fiskfilé

Serverar: 4 portioner

Lättlagat, nyttigt och supergott!

Ingredienser

  • 4 filéer alaska pollock eller annan vit fiskfilé
  • 6 tsk smör, smält
  • 1 msk fransk senap
  • 2 msk citronsaft
  • 5 tsk ströbröd
  • 20 gram mandelspån
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 200 grader. Lägg fisken i en smörad ugnsfast form. Salta och peppra fisken.
    2. Blanda smöret med senapen, citronsaften, ströbrödet och krossade mandelspån. Bred blandningen över fisken.
    3. Stek i ugnen ca 10 minuter.
    4. Servera med dillslungad kokt potatis.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    snuttan66 27 mars 2008

    Den var inte god

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben