Mandelbakad Fiskfilé
Serverar:
4 portioner
Lättlagat, nyttigt och supergott!
Ingredienser
4 filéer alaska pollock eller annan vit fiskfilé
6 tsk smör, smält
1 msk fransk senap
2 msk citronsaft
5 tsk ströbröd
20 gram mandelspån
Salt
Peppar
Instruktioner
Sätt ugnen på 200 grader. Lägg fisken i en smörad ugnsfast form. Salta och peppra fisken.
Blanda smöret med senapen, citronsaften, ströbrödet och krossade mandelspån. Bred blandningen över fisken.
Stek i ugnen ca 10 minuter.
Servera med dillslungad kokt potatis.
Liknande recept
Fiskfilé i gräslöks- och senapssås
4.4
20 min
4
7
Fiskfile i juvlig sås
20 min
4
Fiskfilé med räksås, champinjoner och sparris
4
Fiskfilé med fräscha tillbehör
4
Kokosgratinerad räkfylld fiskfilé
5
4
Fiskfilé à la Tilapia
1 h
6
1
Fiskfilé spätta, baconrullad
3.3
4
2
Fiskfilé i gräddsås
5
40 min
4
Nennes Mandelbakelser
5
45 min
15
1
Kommentarer (1)
snuttan66
27 mars 2008
Den var inte god
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!
Den var inte god