Mandelbiskvier

Serverar: 100 portioner

Jag älskar Mandelbiskvier!...du bakar dem lätt själv och de är ju så otroligt goda till glass, nyponsoppa, fruktsoppa, kräm eller närhelst du är sugen på något gott!

Ingredienser

  • 100 g sötmandel
  • 1 ½ dl strösocker
  • 1-2 äggvitor
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 200°.
    2. Mal eller mixa mandeln till ett fint mjöl. Blanda med socker och äggvita till en smidig smet.
    3. Spritsa eller klicka ut smeten i små toppar på en plåt med bakplåtspapper.
    4. Grädda i mitten av ugnen ca 10-12 minuter.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Glass-för stora och små
    Numera är det en självklarhet att vi kan äta glass mest varje dag o...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben