Mango chutney sås med äpple

Serverar: 4 portioner

Tid: 15 minuter

Underbart god sås till grillad kycklingfilé.

Ingredienser

  • ½ dl mango chutney
  • 1½ burk crème fraiche
  • 1-1½ krm salt
  • Svartpeppar
  • 2 krm curry
  • 1 äpple
  • Instruktioner

    1. Finhacka äpplet och blanda med crème fraiche, curry och mango chutney. Smaka av med salt och peppar.
    2. Låt stå i kylen någon timme innan servering för att smakerna skall sätta sig.
    3. Ev kan man tärna i äpplet strax innan servering om man vill undvika att äpplet får en tråkig färg.

    Liknande recept

    Kommentarer (2)

    ThomasNovin 31 juli 2008

    Oj, 1½ dl mango chutney? Jag tog bara några matskedar och tyckte det blev tillräckligt..

    Mozarella 2 augusti 2008

    Tack för att du är uppmärksam! Jag har redigerat receptet på stört. Det ska vara ½ dl mango chutney. Det är alldeles tillräckligt....

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben