Mango- och gurksalsa

Serverar: 4 portioner

Jättegott till starkt kryddade skaldjur!

Ingredienser

  • 1 omogen mango
  • 1 gurka
  • 1 röd chilifrukt
  • 2 msk pressad saft från lime
  • 1 msk ananasjuice
  • 1 msk farinsocker
  • 1 msk färsk mynta, finhackad
  • 1 msk färsk koriander, finhackad
  • Instruktioner

    1. Skala mangon med potatisskalare, halvera den på längden, kärna ur och strimla fruktköttet i tändsticksstora stavar. Skala och halvera gurkan, kärna ur den och skär den i stavar av samma storlek. Kärna ur och finhacka chilin.
    2. Vispa ihop limejuice, ananasjuice och socker. Blanda det med mangon, gurkan, chili, mynta och koriander. Ställ kallt.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben