Mangopaj

Serverar: 8 portioner

Tid: 40 minuter

Underbart god och fräsch paj

Ingredienser

  • 150 g margarin
  • 3 dl mjöl
  • 1 dl socker
  • 1 tsk bakpulver
  • 1 ägg
  • Fyllning
  • 1 påse fryst mango (300 g)
  • 2 dl crème fraiche
  • ½ dl socker
  • 1 ägg
  • 1 tsk vaniljsocker
  • Instruktioner

    Hacka samman degen och tryck ut i en pajform. Fyll formen med mangon, blanda samman crème fraiche, socker, vaniljsocker och ägg. Slå det över mangon. Grädda i 175 grader minst 20 minuter.

    Liknande recept

    Kommentarer (5)

    Tesson 6 november 2010

    En god paj. Jag glömde köpa vaniljsocker så jag provade utan och det blev ganska bra det med. Sedan använde jag två färska frukter i stället för de frysta. :)

    Marre73 6 november 2010

    Tycker det är godast med färskt jag med, men ibland finns inte det att få tag på o då är de frysta bra att kunna ta till

    Tesson 11 november 2010

    Absolut! :)

    Marre73 11 november 2010

    Tack för bilden!

    Tesson 1 januari 2011

    Var så lite :)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben