Mangosalsa med räkor

Serverar: 4 portioner

Gott och enkelt passar till buffén eller som en liten förrätt.

Ingredienser

  • 2 mangofrukter
  • 2 salladslökar
  • 1 röd chili
  • 1 lime
  • 1 msk riven ingefära
  • 16 stora räkor
  • 140 g bacon
  • Instruktioner

    1. 1 Skala mangon och finhacka fruktköttet. Finhacka salladslöken. Dela, kärna ur och finhacka chilin. Blanda allt.
    2. 2. Riv skalet och pressa saften ur limen. Vänd ner detta och ingefäran i salsan. Fördela salsan i 4 skålar.
    3. 3. Skala räkorna. Dela baconskivorna på längden. Rulla en baconremsa runt varje räka. Stek hastigt i en het stekpanna tills baconet får färg.
    4. 4. Fördela räkorna över salsan

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben