Mangoyoghurt med jordgubbssallad
Serverar:
4 portioner
En otippad ingrediens: barnmatspuré. Snacka om god genväg!
Ingredienser
2 burkar mango- och bananpuré à 200 g
3 dl turkisk yoghurt
1 dl strösocker
Jordgubbssallad
½ liter jordgubbar
En handfull basilikablad
½ msk strösocker
1 tsk balsamicosirap
Instruktioner
Blanda puré, yoghurt och socker till en slät massa. Häll upp den i en grund bunke och ställ att hårdna i frysen, cirka tre timmar.
Skär jordgubbarna i klyftor och marinera 5-10 minuter i en skål med basilika, socker och balsamicosirap.
Mixa "glassmeten" i en matberedare och fördela i höga glas. Toppa med jordgubbar.
Liknande recept
Karibisk kycklingfilé med sval mangoyoghurt
5
2
Jordgubbssallad med citron- och vaniljgrädde
4
Jordgubbssallad med parma, mozarella och basilika
5
4
Pannacotta med jordgubbssallad
4.6
4
14
Jordgubbssallad med basilika och mynta
4
Grillad fläskfilé med jordgubbssallad
4
Avokado och jordgubbssallad
4
4
1
Melon- och jordgubbssallad
2
4
1
Avokado- och jordgubbssallad
4
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!