Mangoyoghurt med jordgubbssallad

Serverar: 4 portioner

En otippad ingrediens: barnmatspuré. Snacka om god genväg!

Ingredienser

  • 2 burkar mango- och bananpuré à 200 g
  • 3 dl turkisk yoghurt
  • 1 dl strösocker
  • Jordgubbssallad
  • ½ liter jordgubbar
  • En handfull basilikablad
  • ½ msk strösocker
  • 1 tsk balsamicosirap
  • Instruktioner

    1. Blanda puré, yoghurt och socker till en slät massa. Häll upp den i en grund bunke och ställ att hårdna i frysen, cirka tre timmar.
    2. Skär jordgubbarna i klyftor och marinera 5-10 minuter i en skål med basilika, socker och balsamicosirap.
    3. Mixa "glassmeten" i en matberedare och fördela i höga glas. Toppa med jordgubbar.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben