Mumsfillibaba!!
Man kan använda det som fruktdipp, d v s man skär små skivor av t ex äpple, och dippar i kompotten.
Man kan ha den som sylt.
Men godast är den nog naturell!
Ingredienser
1 liten banan
½ apelsin
En liten del av ett granatäpple
Färsk myntakvist
Instruktioner
- Gröp ur halva apelsinen och lägg frukköttet och saften i en liten skål.
Mosa bananen och blanda det med apelsinen.
Kärna ur en liten del av granatäpplet och blanda det i apelsin-bananröran.
Lägg myntakvisten på toppen.
- Om du vill ha en apelsinskål, gör så här:
Använd skalet som du gröpte ur.
Vräng det ut och in och skär bort "hinnorna".
Vräng tillbaka det.
Häll i kompotten i det.
- Om du vill ha ett fastare mos, uteslut apelsinsaften.
Om du vill ha "dipp", mosa det mer så det blir mindre bitar.
Liknande recept
Kommentarer (0)