Maräng med lemoncurd och färskost
Serverar:
4 portioner
240 kalorier per portion Så enkelt blir det såhär gott.
Ingredienser
250 g kesella
1 tsk vaniljsocker
1 msk florsocker
20 g mörkt choklad 70 %
6 små maränger
1 dl lemon curd
Instruktioner
Blanda kesella, vaniljsocker och florsocker. Hacka chokladen. Bryt marängen i bitar.
Smält lemon curd i en kastrull på svag värme till rinnig konsistens.
Varva ingredienserna i glas eller skålar och servera.
Liknande recept
Lemoncurd maräng
1 h
4
Canneloni med svamp, färskost och oregano i tomatsås
4.5
40 min
4
2
Blåbärsglass med maräng
6
Maräng med Passionsfröjd
4
10 min
4
1
Lemoncurd glass
3.4
4 h
4
2
Rosa maränger
3.5
35
1
Maränger
4.9
1 h 10 min
12
29
Potatisgratäng med färskost
3
8-10
Vinbärskaka med maräng
4.2
20
1
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!