Marängbakelser

Serverar: 18 portioner

Går bra att frysa

Ingredienser

  • Smet
  • 125 g margarin
  • 1 dl socker
  • 2 st äggulor
  • 1 dl mjölk
  • 1 1/2 dl vetemjöl
  • Maräng
  • 2 äggvitor
  • 2 dl socker
  • 1 tsk vaniljsocker
  • Instruktioner

    1. Smet: Rör socker och margarin poröst. Blanda i äggulor (en i taget) Blanda i mjölk och vetemjöl. Klicka ut i folieformar.
    2. Maräng: Vispa vitorna till hårt skum blanda i sockret, fördela marängsmeten över smeten i formarna. Grädda i 225 grader 10-15 min. Servera med grädde (bär).

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben