Mal manden.Vispa äggvitorna till hårt skum, tillsätt florsocker och den malda mandelen. Klicka ut marängen på bakpapperklädd plåt. Grädda i 175 g ca 15-20 min. Låt ligga en stund, lossa försiktigt. Är de svåra att lossna från papperet - vänd dem upp och ner och lägg en blöt handduk på.
Blanda allt till smörkrämen för hand eller med elvispen. Smöra en maräng med smörkrämen och lägg en maräng på.
Hej sitter här på jobb och tittar på dina recept har tryckt ut några som ja skall prova redan i morren låter goda.
Sak testa dessa låter himla goda. Det blir någon dag till veckan åter kommer med en kommentar. Ha en trevlig kväll mvh Lena
Kakorna var väldigt goda!! Kommer defenitivt att göra dem fler gånger
De här var toppengoda - smälte i munnen :) Tusen tack för ett toppenrecept!