Marias Romsill

Serverar: 4 portioner

Tid: 15 minuter

En enkel och snabb sill som du rör ihop på en kick.

Ingredienser

  • 500 g inlagd sill (dill eller löksill)
  • 2 dl crème fraiche
  • 80 g stenbitsrom, röd
  • 1 rödlök
  • ½ kruka gräslök, färsk
  • ½ kruka dill, färsk
  • Instruktioner

    Skölj av sillen (lite, för att få bort burkens kryddor) och skär i mindre bitar om det behövs. Hacka rödlök, gräslök och dill. Lägg i en skål. Lägg sillen i skålen. Försök få med så lite vatten som möjligt om du har sköljt den. Rör i crème fraichen (i början tog jag hela burken, nu täcker jag bara sillen, ca halva, det beror på hur krämig man vill ha den) Rör försiktigt i romen. Ställ kallt tills den ska ätas. Jag brukar diska burken sillen kom i och återanvända den.

    Liknande recept

    4.6
    1 h 15 min
    2
    7

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben