Marinad till skinkstek/kotlettrad

Serverar: 4-6 portioner

Tid: 10 minuter

Här kommer ett tips på marinad som jag brukar blanda till när jag gör Plommonspäckad fläskstek. Ingredienserna blandar jag bara på känsla så jag hopas att ni också vågar prova......

Ingredienser

  • Ca ½ dl rapsolja
  • Ca 1 ½ msk soya
  • Ca 2 msk ketchup
  • Ca 1 ½ msk honung (flytande)
  • Ca 2 vitlöksklyftor (pressad)
  • Ca ½ msk timjan (torkad)
  • Ca ½ msk rosépeppar (krossad)
  • Ca 1 ½ tsk curry
  • Svartpeppar
  • Salt
  • Instruktioner

    Blanda allt till marinaden och låt gärna dra en stund. Sen är det bara att lägga köttet i en påse och hälla över marinaden. Lägg in i kylskåp och låt marinera några timmar. Bara att tillaga köttet i ugn sen......... Suupergott !!! Lycka till !!!!

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben