Marinerad kyckling och grönsaker

Serverar: 4 portioner

Väldigt god och enkel rätt att bjuda många på! Kan serveras med både ris, nudlar och couscous

Ingredienser

  • Ca 1 kg kycklingfilé eller liknande
  • 1 squash
  • Minimajs ca 290 g
  • Vattenkastanjer ca 180 g
  • Bambuskott ca 290 g
  • 10-15 färska champinjoner
  • ½ dl Mrs Chengs soya
  • 1 msk olivolja
  • 1 tsk salt
  • 2 krm svartpeppar
  • 1 msk tomatpuré
  • 1 vitlöksklyfta
  • Måtten kan variera efter smak och lust
  • Instruktioner

    1. Går bra att börja kvällen innan med att skära kycklingen och grönsakerna i mindre bitar och låta det marineras i ca ett dygn, det blir mer smak då. det kommer bildas en del vätska men det är bara bra.
    2. Häll blandningen i en ugnsform och ställ in i ugnen i ca 30 minuter på 225 grader, tiden kan variera beroende på hur mycket det är i formen. Serveras med ris, nudlar eller couscous

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Mat av rester
    Man behöver inte göra en fet pyttipanna så fort det blir över mat från...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben