Marinerad kyckling och grönsaker
Väldigt god och enkel rätt att bjuda många på!
Kan serveras med både ris, nudlar och couscous
Ingredienser
Ca 1 kg kycklingfilé eller liknande
1 squash
Minimajs ca 290 g
Vattenkastanjer ca 180 g
Bambuskott ca 290 g
10-15 färska champinjoner
½ dl Mrs Chengs soya
1 msk olivolja
1 tsk salt
2 krm svartpeppar
1 msk tomatpuré
1 vitlöksklyfta
Måtten kan variera efter smak och lust
Instruktioner
- Går bra att börja kvällen innan med att skära kycklingen och grönsakerna i mindre bitar och låta det marineras i ca ett dygn, det blir mer smak då. det kommer bildas en del vätska men det är bara bra.
- Häll blandningen i en ugnsform och ställ in i ugnen i ca 30 minuter på 225 grader, tiden kan variera beroende på hur mycket det är i formen.
Serveras med ris, nudlar eller couscous
Liknande recept
Kommentarer (0)
Relaterade Artiklar
Mat av rester
Man behöver inte göra en fet pyttipanna så fort det blir över mat från...