Marinerad svamp

Serverar: 4 portioner

Ingredienser

  • 1 gul lök
  • 300 g champinjoner el. skogssvamp
  • 2 msk rödvinsvinäger
  • 1 dl vatten
  • 1 lagerblad
  • 2 enbär
  • salt
  • peppar
  • ett par droppar sötningsmedel
  • Instruktioner

    Skiva löken. Skiva el dela svampen. Blanda och koka upp en marinad av vinäger och vatten. Smaka av med salt. peppar och sötningsmedel. Häll den heta marinaden över lök och svamp och låt stå ca 1 timme. Servera svampröran ljummen. Då kommer aromen bäst till sin rätt.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Kinesisk matlagning!
    De fyra viktigaste inslagen i det kinesiska köket är färg, arom, ämnen...

    Tapas!
    Vad är väl mer inne än tapas just nu? Tapas är spanska och betyder ?tä...

    Mat av rester
    Man behöver inte göra en fet pyttipanna så fort det blir över mat från...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben