Marinerade jordgubbar med sorbet

Serverar: 4 portioner

Så enkelt, så somrigt och så gott!

Ingredienser

  • 1 liter jordgubbar
  • 3 cl cointreau
  • 1/2 liter jordgubbssorbet
  • Myntablad
  • Instruktioner

    Tag ett högt glas, t ex dry martiniglas, fyll med tunna skivor av färska jordgubbar, dränk dem i cointreau, toppa med nygjord jordgubbssorbet och garnera med mynta!

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    Soleado 10 juli 2016

    Hej! Ditt recept verkar jättegott! Tack för receptet. Så gillar du jordbgubbar har jag ett recept som kommer från Spanien som heter Marinerade jordgubbar i vinäger – Fresas al vinagre [ http://soleado.se/marinerade-jordgubbar-i-vinager/ ]. Det sommar efterrätt smaka mums! Ha en solig dag! Pablo - Soleado.se

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben