Marinerade jordgubbar

Serverar: 4 portioner

Mycket gott.

Ingredienser

  • 1 liter jordgubbar
  • 1/2 dl flytande honung
  • 1 tsk riven färsk ingefära
  • 1 tsk rivet limeskal
  • Sås
  • 1 dl vispgrädde
  • 1 dl gräddfil
  • 1 msk florsocker
  • 1 tsk vaniljsocker
  • Instruktioner

    Dela jordgubbarna och lägg i en skål. Blanda honung, ingefära och limeskal. Häll det över jordgubbarna och blanda runt. Vispa grädden. Rör i gräddfil, florsocker och vaniljsocker.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Dagens ört - mynta
    Mynta är en vietnamesisk krydda som förekommer i en rad olika variante...

    Årets gröna kock
    Markus Aujalay från Operakällaren i Stockholm har i hård konkurrens me...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben