Matig omelett med makrill och gröna bönor

Serverar: 2 portioner

Tid: 15 minuter

Tycker du om ägg och makrill det här är en god blandning.

Ingredienser

  • 2 st Ägg
  • ½ dl Vatten
  • Salt
  • Peppar
  • ½ msk Margarin
  • Fyllning
  • 1 burk Makrillfilé i tomatsås konserv
  • 60 g Gröna bönor
  • 3 st Gröna oliver i halvor
  • 125 g Finhackad röd lök
  • Pi bit (grana padano)
  • 2 skiva Grovt lantbröd
  • Instruktioner

    Vispa ihop ägg, vatten, salt och peppar. Låt hälften av margarinet bli ljusbrunt i stekpannan. Häll i hälften av smeten. Lyft med en gaffel så att allt blir stekt. Fös över omeletten på en tallrik. Gör en ytterligare omelett av den resterande smeten. Lägg på makrill, kokta gröna bönor, oliver och röd lök på omeletterna. Strö på parmesanost. Servera med mycket grovt bröd.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben