Matjessillröra med rödbetor

Serverar: 4 portioner

Tid: 15 minuter

Blir aningens mildare än en gubbröra men så god på både bröd och till bakpotatis. Du gör den antingen på bara matlagningsyoghurt eller på både gräddfil och det.

Ingredienser

  • 1 brk matjessill, 200 g
  • 4 hårdkokta ägg
  • 1 dl tärnade rödbetor
  • 1 rödlök
  • 1 liten knippa eller 1 msk torkad gräslök
  • 1 dl gräddfil, kan bytas mot 1 dl matlagningsyoghurt
  • 1 dl matlagningsyoghurt
  • 1 krm nymald svartpeppar
  • Ev 1 tsk rödbetsspad för färgens skull
  • Instruktioner

    Grovhacka sill, ägg och rödbetor Finhacka rödlök och gräslök Rör ihop alla ingrdienser och smaka av Låt den stå en stund före servering.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben