Matmuffins med tomat och spenat

Serverar: 12 portioner

Bra som mellanmål när man är ute på äventyr. Eller varför inte till någon god soppa.

Ingredienser

  • 6 dl vetemjöl
  • 2 tsk bakpulver
  • 0,5 tsk salt
  • 4 ägg
  • 2 dl crème fraiche
  • 70 gram färsk spenat
  • 40 gram margarin
  • 6 soltorkade tomater
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 200 grader.
    2. Smält margarinet på svag värme. Lägg i spenaten och låt vattnet ånga bort. Skär tomaterna i bitar.
    3. Blanda de torra ingredienserna i en bunke. Rör i crème fraiche och ägg. Blanda i margarin och spenat och tomater.
    4. Klicka ut smeten i en smord muffinsplåt. Grädda mitt i ugnen ca 20 minuter.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben