Serverar: 3 portioner
Tid: 35 minuter
Choklad är gott och mazarin är gott, och de är även tillsammans jättegoda! Det är heller inte svårare än att göra en enskild kaka, då bassmeten är densamma. Sedan är det bara att dela upp smeten och smaksätta den ena med kakao och den andra med en droppe bittermandelarom! Bakad utan vanligt socker och mjöl.
Sätt ugnen på 175 grader. Smält smöret. Blanda alla torra ingredienser (förutom ingredienserna till smaksättningen). Rör även ner smör, ägg och grädde. Ta undan ca 1/3 av smeten och smaksätt den med kakao och sötning efter smak. Tillsätt ca 1 droppe bittermandelarom i den större delen av smeten (den som inte är smaksatt med kakao) och blanda noga. Fördela först chokladsmeten i en smord och bröad springform (12 cm) och därefter mazarinsmeten. Grädda mitt i ugnen i ca 17-20 minuter.
Vart kan man köpa sötströ och kokosmjöl?
Kokosmjöl hittade jag på ICA-Maxi bland det glutenfria
Denna kaka är ju sååå god!! Tack för receptet!
Kan man frysa in den??