Medelhavsinspirerade fiskekakor

Serverar: 4 portioner

Här tar jag vilken vit fisk som helst, men man kan använda vilken fisk man tycker mest om.

Ingredienser

  • ½ l fiskfilé
  • ½ tsk salt
  • 1 ½ msk potatismjöl
  • 1 krm oregano
  • Vitpeppar (smaksak)
  • ca ½-1 dl vatten
  • ½ dl soltorkade tomater
  • ½ fetaost
  • Instruktioner

    1. Fiskfilèbitarna läggs i en foodprocessor tillsammans med salt, potatismjöl, oregano och vitpepar efter smak och tycke. Kör foodprocessorn tills en bra och lagom fast koncistens uppnåtts, tillsätt lite vatten om det behövs.
    2. Skölj de soltorkade tomaterna och lägg de i lite varmt vatten då de behöver bli lite mjukare. Klipps sedan i små bitar. Fetaosten tärnas i små tärningar. Rör sedan fetaost och tomatbitarna i fiskdegen (utan att blanda med knivarna). Stekes gyllene bruna på medelvarm panna.
    3. Serveres med kokt potatis, rårivna morötter och grön sallad.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben