Melon- och färskostfylld prosciutto

Smakmöte med syra, sälta och sötma! Supergod förrätt och dessutom väldigt enkel att tillaga. Blir 8 rullar.

Ingredienser

  • 250 g kesella, går bra med créme fraiche också
  • 3 dl tärnad honungsmelon
  • 8 stora skivor prosciutto
  • 2 dl rucolasallad
  • 1/2 dl rostade pinjekärnor
  • Instruktioner

    1. Blanda Kesella och melontärningar.
    2. Fördela blandningen på skinkskivorna och rulla ihop.
    3. Lägg rucolasalladen på ett fat och rullarna ovanpå.
    4. Strö över pinjekärnor.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    Anna-Malin 9 oktober 2011

    En kanonförrätt! Lätt att tillaga och förbereda, ser trevlig ut för ögat och är mycket god! Dessutom lagom mäktig så att man orkar äta varmrätten också... Tack för ett bra recept!

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben