Melonsalsa med chili
Serverar:
8 portioner
Tid:
20 minuter
gott till kött och fisk
Ingredienser
1/2 röd chili, finhackad
1 vitlöksklyfta, hackad
500 g galia eller honungsmelon, findelad
1/2 tsk salt
1 liten bit färsk ingefära, finhackad
1 msk olja
1 msk farinsocker
1 msk vinäger
Instruktioner
Fräs ingefära, vitlök och chili i olja.
Finfördela melonen och lägg tilsammans med salt, socker och vinäger i kastrull, koka upp, lägg i fräset och låt koka tills det mesta av vätskan kokat in.
Serveras kallt
Liknande recept
Vitlök och chili marinerade jätteräkor
5
15 min
4
1
Chili con carne
5
4-6
1
Crème fraiche paprika/chili bacon och spaghetti
4.7
4
2
Chili con carne med extra smak
25 min
4-5
Chili på lamm
1 h
4
Linguine med krabba och chili!
4
4
1
Mexikansk chili
5
4
Kassler med chili och currygrädde
4.5
4
2
Chili/ananassallad med vitt chokladfluff
1
4
1
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!