Melonskålar med bär och vaniljkesella

Serverar: 4 portioner

Melon och bär hör verkligen sensommaren till och smakar alltid lika härligt tillsammans.

Ingredienser

  • 2 små meloner, t ex Galia, Ogen eller Cantaloupe
  • 2 dl hallon
  • 2 dl blåbär
  • 3 msk hackad mynta
  • Rivet skal och saft av 1 lime
  • Vaniljkesella
  • 250 g kesella
  • 1 urskrapad vaniljstång
  • 1 msk florsocker
  • Instruktioner

    1. Börja med att blanda ingredienserna till vaniljkesellan.
    2. Halvera melonerna, ta bort kärnorna och gröp ur melonköttet. Blanda försiktigt melon, bär, mynta och limeskal.
    3. Servera fruktsalladen i melon­skålarna och toppa med en klick kesella.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben