Mexikansk gratäng

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

Mycket gott och lätt att göra.

Ingredienser

  • Ca 500 gram köttfärs
  • 1 påse tacomix
  • 1 stor burk salsa
  • 1 burk cheese (ostkräm som finns vid tacovarorna.)
  • 3-5 dl gräddfil
  • Sallad
  • Nacho chips
  • Instruktioner

    Stek köttfärsen, häll i tacopåsen och salsan. Smörj en ugnsäker form. Häll köttfärssåsen i formen och smeta ut ost dippet över köttfärsen och in i ugnen på 175- 200 grader till du ser att osten smälter. När det är klart i ugnen så smeta gräddfilen över det och hacka sallad över. ( jag brukar ta creme fraiche istället för gräddfil.) Lycka Till

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    JennyV 18 januari 2009

    Gjorde denna gratäng igår men lade philadelphiaost i botten och hoppade över gräddfilen och salladen. Serverade grönsaker bredvid tillsammans med nachos. Kanongott!!

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben