Mexikansk kycklingpaj

Serverar: 4 portioner

Helt outstanding texmexpaj! Passar både på buffébordet och som mysig fredagsmiddag.

Ingredienser

  • Pajbotten
  • 50 g smör/margarin (rumsvarmt)
  • 4 dl mjöl
  • 2 tsk bakpulver
  • 1 1/2 dl mjölk
  • Fyllning
  • 1 grillad kyckling
  • 1 hackad gul lök
  • 1 ask Philadelphiaost (light går utmärkt)
  • 1 brk Chunky Salsa (mild eller medium)
  • Riven ost
  • Instruktioner

    1. Värm ugnen till 200º. Gör pajdegen och kavla den, lägg i en pajform. Grädda skalet i ca 10 min. Hacka under tiden kycklingköttet i tärningsstora bitar. Bryn löken i en stekpanna och tillsätt kyckling, philadelphiaost och salsa. Blanda väl och låt allt bli genomvarmt.
    2. Fyll pajskalet med kycklingröran och strö över riven ost. Grädda i ca 15-20 min (tills osten har smält).

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben