Mexikansk lax

Serverar: 2 portioner

Lax är så gott.

Ingredienser

  • 250 gr laxfilé
  • 1 scharlottenlök, skivad och tärnad
  • 1 gul paprika, strimlor
  • 1 röd paprika, strimlor
  • 2 tomater
  • pressad citron
  • salt
  • 1 tsk krossad grönpeppar
  • Serveras gärna med
  • 200 gr förvällda haricots verts
  • 1/2 dl turkisk youghurt
  • 1/2 tsk rivet citronskal
  • salt
  • peppar
  • Instruktioner

    1. Lägg laxfileérna i en ugnsform. Fördela grönsakerna över laxen. Häll lite pressad citron över detta och krydda med salt och grönpeppar. Tillaga laxen på 175 grader i ugnen i cirka 15 minuter.
    2. Gör i ordning haricots verts och turkisk youghurt. smaksätt med rivet citronskal, salt och peppar.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    marretessan 10 juni 2008

    Vadå inte gillar att laga mat :P Du är ju mästare i köket om du bara ger det tid, Det syns på dina goda recept =)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben