Mexikanska spjäll

Serverar: 4 portioner

Underbart gott. Servera gärna en god potatissallad till.

Ingredienser

  • 1 kg tjocka revben, i ribbor
  • Salt
  • Marinad
  • 1 dl olja
  • 1 dl soja
  • 1/2 dl pressad citron
  • 3 vitlöksklyftor, rivna
  • 1 msk tomatpuré
  • 1 1/2 tsk spiskummin
  • 1 1/2 tsk koriander
  • 1 1/2 tsk chilipulver
  • 1 krm svartpeppar
  • Instruktioner

    1. Blanda alla ingredienser till marinaden i en tjock plastpåse. Lägg i köttet och marinera minst 2 timmar.
    2. Grilla spjällen ca 20 minuter. Vänd spjällen flera gånger under grillningen.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    Maggelo 4 juni 2008

    De här spjällen var jättegoda!!! Har använt marinaden till fläskfilé också, precis lika gott!

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben