Mikaelas Auberginegryta

Serverar: 2-4 portioner

Tid: 20 minuter

Galet Gott! Är en riktigt god, mastig fredags mysmiddag!

Ingredienser

  • 1/2 aubergine tärnad
  • 300 g varfritt kött t ex skinkschnitzel i strimlor
  • 1 röd paprika i strimlor
  • 2 st crème bonjour cuisine smak vitlök
  • 1/2 dl grädde
  • 1-2 klyftor vitlök
  • Salt
  • Peppar
  • 1 krm chilipeppar
  • Instruktioner

    1. Hacka auberginen, strimla paprikan och köttet. Stek i gryta upp köttet. Häll sedan i auberginen. Stek detta i ca 10 min på hög värme, och rör om.
    2. Auberginen ska bli mjuk och nästan smält. Häll i paprika och stek en liten stund.
    3. Häll sedan i creme bonjouren, grädden, vitlöken och kryddorna. Låt puttra i ca 10 minuter. Servera med kroketter och en god sallad.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    lisa48 27 december 2010

    jättegod!

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben