Mild midsommarsill

Serverar: 4 portioner

Ett måste till midsommar

Ingredienser

  • 2 burkar matjessill i hela filéer á 200 g
  • Sås
  • 1 dl crème fraiche
  • 1 dl gräddfil
  • 2 tsk fransk senap
  • ½ dl finhackad gräslök
  • 2 msk riven pepparrot
  • Garnering
  • 1 liten rödlök, hackad
  • hackad dill
  • Instruktioner

    Häll av spadet från sillen. Skiva filéerna på snedden. Blanda ingredienserna till såsen. Varva med sillen i en kruka. Förvara kallt. Vid servering: Lägg upp silen på fat, strö över rödlök och dill

    Liknande recept

    5
    2 d 10 min
    4

    Kommentarer (1)

    mosjo 30 juni 2010

    Jättegod sillinläggning, mild och god. Gjorde den till midsommar, den var uppskattad av alla.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben