Denna blir alltid succé när jag bjuder på den. Saftig och läckert god. Lätta och smidig att göra i långpanna till många.
Ingredienser
Pajdeg till en långpanna
7,5 dl vetemjöl
2 dl olivolja
2 dl kesella lätt
1 ägg
Fyllning
20 st soltorkade tomater
200 g salami
300 g parmaskinka
300 g ruccola sallad
1 burk svarta oliver utan kärna
1 kruka basilika el motsvarade fryst
2 askar körsbärstomater
4 dl crème fraiche
1/2 dl chilisås (stark)
Peppar
Chilipulver
Paprikapilver
1-2 vitlöksklyftor
Garnering
2 pkt Mozzarellaost
Oregano
Hej! Tänkte fråga ungefär hur länge pajen ska gräddas och ska cocktailtomaterna bara läggas i hela? Och stämmer det att det ska vara 300 g ruccolasallad? Ska göra denna pajen på lördag, låter jättegod! Tacksam för svar.
skall nog ta mager salami nästa gång och med lite mera smak......lite mindre parmaskinka ..kanske lite ägg i smeten....
Låter super! Men är den lika god kall?
Smakade fantastiskt gott men tyckte att pajskalet borde förgräddas