Minipizzor med chévre och persikor

Underbart goda och lättlagade små pizzor av färdig smördeg. Perfekt som efterrätt. Blir ca 10-12 stycken.

Ingredienser

  • 1 kyld smördegsplatta
  • 200 g chévre
  • 2 persikor
  • 3 msk rostade pinjenötter
  • Flingsalt
  • Svartpeppar
  • Flytande honung
  • Instruktioner

    1. Ugn 225º.
    2. Rulla ut degen på en plåt. Skär getosten i 10-12 skivor och persikorna i tunna klyftor.
    3. Ta ut små rundlar ur degen med ett glas och fördela ostskivorna ovanpå. Toppa med persikoklyfta.
    4. Grädda mitt i ugnen i 12-15 minuter.
    5. Strö på pinjenötter och salta och peppra. Droppa över lite honung och servera genast. Ät och njut.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben