Mjölkchoklad pannacotta

Serverar: 4 portioner

Om man som jag älskar mjölkchoklad OCH pannacotta...gissa hur smaskigt detta är då? :o)

Ingredienser

  • 3 dl vispgrädde
  • 100 g mjölkchoklad
  • 1,5 st gelatinblad
  • 50 g socker
  • Instruktioner

    1. Lägg gelatinbladen i kallt vatten. Smält chokladen i grädden, rör om på svag värme. Tillsätt sockret och rör tills det har löst sig.
    2. Krama ur gelatinbladen och lös dom i gräddsmeten. Häll smeten i 4 st lämpliga formar (tex kaffekoppar med rund botten) och låt svalna i kyl i ca 2-3 timmar.
    3. Servera med mixade frusna hallon med florsocker i. Det är gott med något syrligt som bryter mot det söta.

    Liknande recept

    5
    4 h 10 min
    3-4

    Kommentarer (1)

    mcanderudh 26 mars 2010

    Ännu mer smaskig pannacotta!! Enjoy

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben