Serverar: 4-6 portioner
Den här gräddiga pannacottan går bra att göra en dag i förväg. Dekorera den samma dag som du bjuder på den.
Häll grädde och mjölk i en kastrull. Klyv vaniljstången och skrapa ur innanmätet. Tillsätt stången och innanmätet i gräddmjölken. Häll i gelésockret. Låt koka under omrörning i ca ½ minut. Sila bort vaniljstången. Häll upp i glas. Låt först svalna och sedan stelna i kylen. Täck över med plastfolie under tiden. Låt mangon tina lite om du har köpt fryst. Fördela mangon över pannacottan. Skala och klyfta kiwin. Garnera med kiwi och jordgubbar.
Jag vill byta gelesocker mot gelantinblad, hur många ska jag då ta?
Helt klart 5 stjärnor, lättlagat och väldigt gott! Vi bytte Kiwi mot Physalis och ökade mängden jordgubbar. Bifogar en bild :) Tack för ett bra recept!