Mjölkfri risgrynsgröt

Serverar: 1 portioner

Jättegod gröt perfekt till mjölkallergiker!

Ingredienser

  • ½ dl grötris
  • 1 dl vatten
  • 1 dl havredryck
  • ½ dl oatley vaniljglass
  • 0,25 kanelstång
  • ½ krm salt
  • Instruktioner

    Skölj riset noga. Koka riset med vatten, salt och kanel, låt puttra på svag värme tills det mesta av vattnet kokat in. Tillsätt succesivt havredrycken och glassen. Låt småkoka under omrörning tills gröten är klar. Servera med socker, kanel och havredryck!

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Julbord för födoämnesallergiker
    Det finns flera olika typer av allergier och livsmedelsöverkänslighete...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben