Mjölkfri risgrynsgröt

Kokte till lillkillen med havremjölk, rismjölk och allt vad det heter men ack nej inte gott! Gjorde gröten helt enkelt på vatten och smaksatte den. Oh vad gott ! vad kommentaren

Ingredienser

  • 3 dl grötris
  • Ca 8-9 dl vatten
  • Socker
  • Mjölkfritt margarin
  • Tofuline vaniljglass
  • Instruktioner

    1. Koka grötriset nästan helt klart i vattnet och lite mjölkfritt margarin, ca 30 minuter.
    2. Späd med mer vatten om det kokar in. När riset är mjukt (och vattnet borta), sleva i glassen och låt den smälta.
    3. Låt det hela få lagom grötkonsistens, och smaka av med socker. JÄTTEGOTT!

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Julbord för födoämnesallergiker
    Det finns flera olika typer av allergier och livsmedelsöverkänslighete...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben