Mjuk apelsinchoklad

Serverar: 50 portioner

Jag gjorde denna med smör som är nyttigare än kokosfett Den blir mjuk, så den "bör" ätas med sked

Ingredienser

  • 75 g smör
  • 200 g apelsinkrokant
  • 1 ägg
  • Instruktioner

    1. Bryt chokladen i bitar och smält i en skål i vattenbad. Ta upp skålen. Dela smöret i små bitar och rör ner den i den smälta chokladen. Blanda tills det blir en slät massa.
    2. Låt svalna något. Vispa ägget i en skål och rör ner i massan.
    3. Häll upp chokladen i metallformar. Ställ det i kylskåpet för att stelna.
    4. Lycka till! Njut
    5. God Jul & Gott Nytt År!

    Liknande recept

    4.9
    1 h 30 min
    50-60
    15

    Kommentarer (1)

    ros 20 december 2009

    Jag använde Marabou chokladkaka: apelsinkrokant till denna mjuka apelsinchoklad Lycka till! God Jul & Gott Nytt År!

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben