Ett måste till julbordet varje år dom är såååå goda och alla älskar dem...
Ingredienser
1 l mjölk
1/2 kg havregryn
2 hg socker
2 hg smör
Ca 12 dl vetemjöl
75 g hjorthornsalt
Till servering
Smör
Ost
Julskinka
Instruktioner
Blanda havregrynen i mjölken och låt stå över natten och svälla. Blanda i övriga ingredienser.
Kavla ut tunt och gör rundlar med ett lite större glas eller vad du nu vill använda. Nagga kexen och ställ in dem för gräddning i ugnen några minuter 250 grader.. dom ska knappt få färg.
Jag hoppas att dessa är de som min mormor gjorde. Jag ska snarast inhandla ingredienserna och se och smaka resultatet. Jag hoppas på det bästa.
MVH
Anna i Norrtälje
Jag hoppas att dessa är de som min mormor gjorde. Jag ska snarast inhandla ingredienserna och se och smaka resultatet. Jag hoppas på det bästa. MVH Anna i Norrtälje