Mjuksega chokladbitar

Serverar: 25-30 portioner

Supergod och enkel!

Ingredienser

  • 175 g margarin
  • 100 g blockchoklad
  • 2 ägg
  • 2½ dl strösocker
  • ½ dl vaniljsocker
  • 1 krm salt
  • 1 dl hasselnötter (går bra med andra nötter också)
  • 1½ dl vetemjöl
  • Garnering
  • 200 g blockchoklad
  • Instruktioner

    1. Smält margarin och blockchoklad i en kastrull.
    2. Hacka nötterna och rör ihop dem med alla övriga ingredienser. Häll sedan i choklad och margarin och rör om till en jämn smet.
    3. Lägg ett bakplåtspapper i en långpanna och bred ut smeten. Grädda i 200 grader i 10-15 min.
    4. Hacka blockchokladen och strö över den färdiga kakan. Ställ in den igen på eftervärme tills chokladen smält. Ta då ut den och bred ut chokladen över kakan. Skär sedan bitar.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben