Mjukt tunnbröd - med gravlaxröra

Serverar: 4 portioner

Enkelt och gott, bra att ta med sig på ex utflykten.

Ingredienser

  • 100 g gravad lax
  • 4 hårdkokta ägg
  • 2 dl Gräddfil
  • 1 1/2 msk osötad senap
  • 1/2 msk chilisås
  • 1 dl finhackad dill
  • 2 dl finhackad salladslök
  • 4 st mjukt tunnbröd
  • Instruktioner

    Finhacka laxen. Skala och hacka äggen. Blanda gräddfil, senap, chilisås och dill. Rör ner lax, ägg och lök. Låt mogna i kylen någon timme. Fördela röran på bröden. Rulla ihop, vira med smörgåspapper som går att vika ner allt eftersom.

    Liknande recept

    1 h 30 min
    15-16
    2

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben