Mjukt tunnbröd - Partyklämmor

Serverar: 4 portioner

Ät och njut

Ingredienser

  • 1 pkt mjukt tunnbröd (4 st)
  • 1 burk tonfisk i vatten (185 g)
  • 4 hårdkokta ägg
  • 1 dl strimlad purjolök
  • 1 dl Druvan Hovmästarsås
  • 1 dl lätt crème fraiche
  • salt efter behag
  • Peppar efter behag
  • Instruktioner

    Låt tonfisken rinna av och finfördela den med en gaffel. Skala och hacka äggen. Blanda samman hovmästarsås och crème fraiche och tillsätt tonfisk, ägg och purjolök. Smaksätt med salt och peppar. Fördela och bred ut blandningen jämnt på tunnbröden. Rulla samman. Skär rullarna i 2-3 cm tjocka skivor.

    Liknande recept

    1 h 30 min
    15-16
    2

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben