Morotsbiffar

Serverar: 4 portioner

Lätt, gott och billigt. Passar till korv, bacon.

Ingredienser

  • 200 g morötter
  • 1 gul lök
  • 3-4 potatisar
  • 3 ägg
  • 1 tsk salt
  • Vitpeppar
  • Instruktioner

    1.Skala och riv grönsakerna fint, morötterna på den grova sidan. 2.Vispa äggen och blanda i resten. 3.Forma små biffar och stek gyllenbruna.

    Liknande recept

    3
    20 min
    4
    1

    Kommentarer (4)

    hnord 3 oktober 2009

    Goda biffar. Hade lingonsylt till. Lägger till bild.

    Bappi 18 februari 2011

    Suveränt gott ... tack ;-) Jag satte dit lite ströbröd och lökpulver (tål inte med vanlig lök) och det blev superbra. /kram

    saxa 21 september 2012

    Goda och enkla biffar kommer att göra dessa som vardags mat flera gånger.

    rosatalo 2 september 2013

    Förenklade genom att hacka alla grönsaker fint i matberedaren var för sig och blanda ihop i en skål, det går mycket fortare än att riva allt. Nästa gång kommer jag att krama ur all vätska ur den hackade potatisen och morötterna för det blir en vattnig smet som var svår att forma till biffar, jag hade också i ströbröd som " bappi " men tror inte det kommer att behövas alls om man bara kramar ur vätskan först. Smaken var på biffarna var god. Kommer att laga många gånger.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben